Ce trebuie sa stii despre Scoala de vara Delta Pro Future

scoala de vara delta pro future

Pe perioada verii, la Delta Pro Future incepe scoala de vara. Aici cursantii vin si studiaza intr-un ritm intensiv, in fiecare zi de luni pana joi. Fiecare modul dureaza 2 saptamani (8 sedinte) 2 ore / sedinta, de luni pana joi, intre orele 09:00-11:00 (Copii prescolari si clasa I) si intre 11:00-13:00 (Copii scolari, clasele II-V).

Fiecare sedinta este impartita in doua sesiuni de lucru. O sesiune dureaza 50 minute, cu o pauza de 10 minute intre cele doua sesiuni. In felul acesta, copiii vor incepe a doua sesiune cu maximum de randament.

Metode de predare pe parcursul scolii de vara

Accentul principal se va pune pe multa conversatie in engleza / germana, prin:

- Jocuri didactice ce implica raspuns fizic total (TPR - Total Physical Response): Simon spune, 20 de intrebari, Cald si rece, Mima;

- Povesti clasice, adaptate nivelului lor de varsta/cunostinte. Copiii invata astfel nu doar cuvinte si expresii izolate, ci si propozitii/fraze. Fiecare poveste invatata se va reasimila prin scurte fise de lucru si cantece.

- Invatare cognitiva, prin doua metode:

a) Asimilarea cunostintelor: insusirea limbii si constituirea limbajului, comunicarea cu adultii, asimilarea culturii limbii engleza/germana;

b) Formarea operatiilor intelectuale (de la actiuni practice pana la reprezentari si formulari verbale)

- CLIL - Content and Language Integrated Learning = invatare integrata a unor notiuni generale (natura, corpul uman, geografie, desen, proprietati ale obiectelor, fenomene ale naturii) in limbile engleza sau germana.

De asemenea, se desfasoara activitati creative: proiecte de cultura generala, compuneri, origami, quilling, pictura, toate acestea cu scopul de a repeta si de a asimila cele invatate in sesiunea precedenta (prima parte a sedintei):

- Ateliere de creativitate (lumea plantelor, lumea animalelor, meserii, mijloace de transport, ...)

- Simulare de situatii reale;

- Miniscenete cu roluri/improvizatie;

- Invatarea si dezvoltarea vocabularului cu ajutorul flashcardurilor si jucariilor, pentru copiii cu varsta intre 4 si 8 ani.

Pretul unui modul din scoala de vara (2 saptamani: luni-joi) este de 210 lei.

Pentru mai multe informatii despre Scoala de vara 2017 contacteaza-ne aici.

Related Posts