Londra, oraşul preferat al ploii...şi al nostru

Londra, oraşul preferat al ploii...şi al nostru

Londra…pentru unii capitala Angliei şi a Regatului Unit, pentru alţii un important centru politic, cultural şi artistic, iar pentru câţiva, Londra reprezintă un pas către o altă lume, un alt timp, o altă civilizaţie.

În primul rând, o vizită în Londra începe cu Turnul Londrei. Un obiectiv turistic cunoscut al acestui oraş, care adăposteşte nu doar bijuteriile regale, ci şi o istorie vastă, cusută pe alocuri cu câteva superstiţii ale englezilor. De-a lungul celor 900 de ani de existenţă, Turnul Londrei a servit drept castel, închisoare, arsenal şi loc de execuţie. Devenind o emblemă a capitalei britanice, Big Ben-ul reprezintă unul dintre cele mai importante şi captivante obiective turistice ale Londrei. Cu un minutar de peste patru metri, cadrane de peste doi metri pătraţi şi un pendul uriaş, Big Ben-ul arată încântător atât în timpul zilei, cât şi noaptea când este iluminat. Acest ceas a funcţionat cu mare precizie de-a lungul timpului, însă a suferit uneori din cauza anumitor evenimente din trecut. De exemplu, ceasul a fost oprit în timpul Primului Război Mondial.

O atracţie recentă, foarte populară şi cu un design deosebit este London Eye. Acest obiectiv turistic este situat pe malul Tamisei şi reprezintă o roată cu o înălţime de 135 de metri. Aşadar, dacă doriţi să vedeţi întregul oraş de sus, recomandăm un tur complet care durează aproximativ 30 de minute.

De ce să nu fie vizita acestui oraş şi o oportunitate de a ne exersa cunoştinţele de limba engleză, nu? Încurajăm astfel utilizarea informaţiilor deprinse la cursurile noastre, îndrăzniţi să intraţi în magazine, restaurante, să purtaţi conversaţii cu nativi de fiecare dată când prindeţi ocazia. Va garantăm că o să vă simţiţi foarte mândri de voi înşivă şi o să reuşiţi să prindeţi şi un pic din acel accent britanic aparte.

Orice călătorie în afara ţării reprezintă o ocazie în a utiliza ceea ce cunoaştem din punct de vedere al limbii şi de a învăţa lucruri în plus. Cu toate acestea, dacă însă nu vă simţiti pregătiţi şi puşi la punct cu limba engleză, va aşteptăm cu drag la Delta Pro Future. Astfel, călătoria în Londra va deveni mult mai plăcută.

cursuri și examene.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus RSS Email

Related Posts