Halloween la Delta Pro Future

Halloween la Delta Pro Future

În fiecare an, pe data de 31 octombrie sărbătorim Halloween-ul, iniţial o sărbătoare cu o vechime impresionantă, de origine celtică, astăzi preluată de foarte multe popoare. Această festivitate a luat în timp mare amploare datorită obiceiurilor sale: costumarea atât a adulţilor cât şi a copiilor în diverse personaje, inspirate din filme celebre, scobirea dovlecilor şi confecţionarea unor felinare haioase sau suporturi pentru dulciuri şi bineînţeles, mersul la petrecerile specifice sărbătorii.

Cu toate acestea, copiii sunt cei mai încântaţi de sosirea Halloween-ului. Ei aşteaptă an de an, cu nerăbdare, să decoreze propria locuinţă cu obiecte înspăimântătoare, să confecţioneze felinarul din dovleac, să se deghizeze în costume special alese, să îşi sperie prietenii şi să împărtăşească poveşti înfricoşătoare. În plus, dulciurile şi colindul fac din această sărbătoare una şi mai palpitantă.

Halloween la Delta Pro Future
Halloween la Delta Pro Future
Halloween la Delta Pro Future

Pentru a simţi cu adevărat spiritul Halloween-ului, echipa Delta Pro Future a pregătit, în primul rând, sălile de clasă. Aşadar, pânze de păianjen, dovleci mari din hârtie, aprins coloraţi şi alte decoraţiuni specifice au împodobit pereţii şi băncile. Fiecare micuţ a fost sfătuit să vină costumat în ce-i pofteşte inima pe durata întregii săptămâni de dinainte de Halloween, iar cei care nu s-au putut decide asupra a ceea ce să poarte, au fost ajutaţi de noi. Pălăriuţele de vrăjitori şi vrăjitoare au avut mare succes, acestea fiind purtate cu mândrie de către copilaşi. Că să intre şi mai bine în pielea personajelor, ne-am rupt câteva minuţele pentru a le picta mânuţele şi obrăjorii după bunul plac. Urmărind tradiţia îndeaproape, i-am încântat pe micuţi cu dulciuri, bezele şi jeleuri colorate în diferite forme haioase.

Orele de curs au avut cu adevărat succes. Împreună, am învăţat în engleză sau germană cuvinte specifice acestei sărbători, am desenat şi pictat dovleci, vrăjitoare şi vampiri, am cântat împreună şi ne-am bucurat. Ce ar fi Halloween-ul fără puţină distracţie?

Urmareste si pagina noastra de Facebook.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus RSS Email

Related Posts