De ce sa alegi cursurile de limbi straine Delta Pro Future pentru copilul tau

cursuri limbi straine la delta pro future

Delta Pro Future organizeaza cursuri de limbi straine pentru copii, incepand cu varsta prescolara si pana in clasa a VIII-a.

1. Cursuri in paralel cu activitatea scolara

Cursurile pentru copii (modulul de an scolar) se desfasoara in paralel cu activitatea scolara a copiilor in cadrul invatamanului public. Cand sunt vacante la scoala sunt vacante si la Delta Pro Future. Astfel in copiii care pleaca in vacanta nu raman in urma cu materia predata. Modulul de an scolar Delta Pro Future incepe la data de 1 octombrie si se termina odata cu incheierea scolii in invatamantul public (15-22 iunie, in functie de structura anului scolar impusa de Ministerul Educatiei si Cercetarii).

2. Invatare prin joc

Metoda de predare pentru copii este una care pune accentul pe jocuri. In acest fel, copiii sunt stimulati sa participe cu placere la cursuri si sa interactioneze intr-o maniera distractiva si familiara, atat cu profesorul cat si intre ei. La fiecare ora ei invata cuvinte, expresii noi cu ajutorul suportului vizual si audio. Aceasta este varsta imaginatiei, varsta la care copiii descopera cu bucurie imagini si sunete, iar profesorii nostri vin in intampinarea acestora cu resursele corespunzatoare, menite sa transforme procesul de invatare intr-un joc distractiv.

3. Manuale de prestigiu

Folosim manuale si materiale didactice publicate de edituri de prestigiu – Cambridge, Eli Publishing si Klett. Profesorii nostri utilizeaza in predare carti de povesti, flashcards, jucarii, materiale audio-video, mini-scenete, exercitii si jocuri pe echipe. Comunicarea orala si scrisa este extrem de importanta, iar echipa noastra vine in intampinarea acestui lucru cu resurse audio, video si metode de predare adaptate acestei varste, transformand cursurile in ore interactive.

4. Grupe reduse de studiu

Grupele de studiu la cursurile de limbi straine Delta Pro Future sunt reduse (4-5 cursanti in salile de clasa) comparativ cu 25-30 elevi in sistemul public. Din acest punct de vedere, profesorului ii este mai usor sa urmareasca asimilarea informatiilor de catre fiecare cursant in parte, sa urmareasca progresul elevilor in timpul orelor de curs, sa interactioneze cu fiecare si sa aiba un control (managementul clasei) mai bun.

5. Profesori bine pregatiti

Profesorii Delta Pro Future sunt foarte bine pregatiti, testati si instruiti sa se adapteaze la situatii noi, neprevazute de ei, insa intalnite de management in decursul experientei. Profesorii Delta Pro Future au in permanenta acces la sesiuni de instruire de cel mai inalt nivel prin colaborarile regulate cu Cambridge English, Britih Council si Fischer International.

6. Pret avantajos

Pretul unui modul pentru prescolari este de 1845 lei pe modul (205 lei lunar), pentru junior 2295 lei pe modul (255 lei lunar).

Mai multe detalii despre cursurile de limbi straine Delta Pro Future pentru copii gasesti pe pagina noastra: Cursuri de limbi straine la Delta Pro Future.

Related Posts