6 motive sa inveti o limba straina la DELTA PRO FUTURE

6 motive sa inveti o limba straina la DELTA PRO FUTURE

Te-ai hotarat sa inveti o limba straina, insa nu stii unde sa te duci? Iata 6 motive sa inveti o limba straina la DELTA PRO FUTURE.

1. Tarife excelente
Cursurile de limbi straine oferite de Delta Pro Future au tarife avantajoase, iar modalitatile de plata sunt diverse. Preturile pornesc de la 205 lei lunar pentru copii si ajung la 300 lei lunar pentru adulti. Consulta oferta de pret pe pagina de Tarife sau contacteaza Delta Pro Future la adresa de mail office @ deltaprofuture.ro sau la telefon 0727920199.

2. Verificarea cunostintelor acumulate
La Delta Pro Future se sustin periodic testari pentru verificarea cunostintelor. In plus, pot fi sustinute examene si testari pentru copii (Starters, Movers, Flyers) sau pentru adolescenti si adulti (KET, PET, CPE, CAE). Click pe pagina noastra despre examene pentru detalii.

3. Program flexibil
La Delta Pro Future, programul cursurilor pentru adulti si copii este flexibil – in afara intervalului Business Hours si in afara programului de scoala.

4. Incepatori si avansati
La Delta Pro Future se organizeaza cursuri de limba engleza si limba germana pentru toate nivelurile, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Profesorii Delta Pro Future fac evaluari gratuite pentru copii inainte de incadrarea intr-o grupa.

5. Metode distractive si moderne de predare
La cursurile de limbi straine Delta Pro Future, metoda de predare pentru copii este una care pune accentul pe jocuri. La fiecare ora ei invata cuvinte, expresii noi cu ajutorul suportului vizual si audio. Pentru adulti, metoda de predare Delta Pro Future se bazeaza pe o structura schematica si logica, usor de memorat.

6. Aproape de casa
Delta Pro Future are sediul in mijlocul cartierului ANL – Constantin Brancusi, zona Drumul Taberei-Valea Oltului. Adresa la care se tin cursurile este: Aleea Coloana Infinitului, nr. 5, bloc K, scara 2, et. 1, ap. 27, sector 6, Bucuresti.

Related Posts