6 limbi straine pe care copiii ar trebui sa le invete

4 motive invatare limbi straine
Limbile straine cunoscute sunt un plus la CV, indiferent de domeniul in care activezi. Si cu cat incepi sa le inveti mai devreme, cu atat mai bine pentru tine.
Iata 6 limbi straine pe care copiii ar trebui sa le invete.

1. Engleza
Engleza este cea mai vorbita limba la nivel international, indiferent de domeniul de activitate. Aproape ca nu e om care sa nu cunoasca macar doua-trei cuvinte in limba engleza.
Click aici pentru a afla oferta Delta Pro Future pentru cursurile de limba engleza copii si adulti. http://www.deltaprofuture.ro/curs-engleza.html

2. Germana
Germania are una dintre cele mai puternice economii din Europa, deci germana este o limba esentiala in domeniul economic. In plus, Germania ocupa locul 10 in topul celor mai vizitate tari (potrivit topului Organizatiei Natiunilor Unite pentru Turism, UNWTO), iar la nivel educational, ofera numeroase burse si suport studentilor straini.
Click aici pentru a afla oferta Delta Pro Future pentru cursurile de limba germana pentru copii si adulti. http://www.deltaprofuture.ro/curs-germana.html

3. Franceza
Franceza este o limba raspandita la nivel global si se vorbeste atat la nivel economic, cat si politic si turistic. Potrivit statisticilor furnizate de Organizatia Natiunilor Unite pentru Turism (UNWTO), Franta este pe locul 1 in topul international al turistilor (China este pe locul3, Spania pe locul 4 si Italia pe locul 5).

4. Mandarina
China este o putere economica in plina expansiune. De aceea poate fi o idee sa iti sfatuiesti copilul sa invete aceasta limba. La nivel profesional, limba mandarina in CV poate inclina decisiv balanta in favoarea obtinerii unui job sau, de ce nu, a unui contract de afaceri.

5. Italiana
Desi nu este o limba de larga circulatie internationala, italiana este o limba asemanatoare cu romana si se poate invata relativ usor. In plus, Italia este un „taram al fagaduintei” pentru multi romani.

6. Spaniola
Ca si italiana, spaniola este o limba romanica asemanatoare cu romana. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in Spania sunt foarte multi romani.

Foto: Pixabay.com

Related Posts