5 jocuri prin care copiii pot invata o limba straina

5 jocuri prin care copiii pot invata o limba straina

Copiii invata cel mai bine prin joc. Iata 5 jocuri prin care copiii pot invata o limba straina. Joaca-te alaturi de copilul tau si exerseaza cuvintele pe care le invata la scoala sau la cursurile de limbi straine (www.deltaprofuture.ro) la care l-ai inscris.

1. Spanzuratoarea Cu siguranta iti aduci aminte regulile jocului. Doar l-ai jucat de atatea ori cand erai si tu copil. Schimba, insa, limba in care joci si utilizeaza cuvintele noi pe care copilul le-a studiat la scoala. Nu doar ca va veti distra impreuna, insa cel mic va invata regulile de scriere si de pronuntie.

2. Scrabble Ca si spanzuratoarea, Scrabble este un joc pe care parintii de azi l-au jucat cand erau mici. Poti folosi literele pentru a construi cuvinte in limba straina pe care copilul tau o invata. El va deprinde astfel scrierea corecta a acestora si le va memora mult mai bine.

3. Cantam si invatam Cauta cantece pentru copii in limba straina pe care copilul o invata si pune-l sa scrie versurile. Aceasta activitate are mai multe beneficii. Copilul se va concentra pe ascultare, scriere si asocierea cuvintelor. Dupa mai multe repetari va sti si cantecul si astfel va invata nu doar cuvinte noi, ci si cum se pronunta cuvintele.

4. Pictam si invatam Este un joc excelent pentru consolidarea cunostintelor despre partile corpului si culori, insa ajuta si la dezvoltarea abilitatilor de ascultare, intelegere si punere in aplicare. Descrie-i copilului un personaj, un obiect sau un peisaj pe care el trebuie sa-l deseneze conform instructiunilor date de tine.

5. Mima Imita un animal sau gesticuleaza pentru a descrie un obiect, pe care copilul trebuie sa-l spuna in limba pe care o invata. Este indicat sa folosesti cuvintele invatate la orele de curs pentru ca acesta sa le retina mai repede.

La cursurile de limbi straine Delta Pro Future (www.deltaprofuture.ro), metoda de predare pentru copii este una care pune accentul pe jocuri. La fiecare ora ei invata cuvinte, expresii noi cu ajutorul suportului vizual si audio.

Related Posts