4 activitati distractive pentru copilul care invata o limba straina

4 activitati distractive pentru copilul care invata o limba straina

Copiii invata cel mai bine jucandu-se. Poti sa vii in ajutorul copilului tau pentru a-si cimenta cunostintele la o limba straina cu cateva activitati distractive. Vei impusca mai multi iepuri dintr-un foc. Va distrati impreuna, imbunatatiti relatia parinte-copil si exersati limba straina respectiva.

Iata 4 activitati distractive pentru copilul care invata o limba straina.

1. Reporterul Un joc in pereche pe diverse scenarii care va folosi cuvintele si structurile gramaticale invatate la clasa. Reporterul pune intrebari despre familie, natura, partile corpului, iar celalalt raspunde. Schimbati rolurile!

2. Care este secretul tau? Unul dintre voi scrie un secret pe o foaie de hartie, iar celalalt pune intrebari pentru a primi indicii. Scopul este ghicirea secretului pus pe hartie.

3. De-a scoala Parintele este elevul, iar copilul profesorul. Profesorul explica, elevul invata. Se repeta vocabularul si structurile gramaticale invatate in clasa.

4. Urmeaza instructiunile Unul dintre voi deseneaza ceva, iar cand desenul este gata, trebuie sa-l indrume pe celalalt sa refaca desenul pe baza instructiunilor. De exemplu: “Deseneaza un patrat in interiorul unui cerc care este cat o treime din pagina. Langa cerc este un triunghi cu varful in jos”.

Bonus: “DA si NU” Jocurile de mai sus pot fi “imbunatatit” cu regula fara DA si NU. Mai exact, nu pot folosi in conversatie cuvintele da si nu. Cine le foloseste primul pierde jocul.

La cursurile limbi straine pentru copii Delta Pro Future, metoda de predare este una care pune accentul pe jocuri. Mai multe detalii pe pagina noastra dedicata Cursurilor DeltaProFuture!

Sursa: fluentu.com

Related Posts